Serie A: Lazio a dispus de Genoa, egal la Monza

Echipa italiană Lazio Roma a învins duminică, pe teren propriu, scor 3-0, gruparea Genoa, în etapa a 9-a din Serie A. Într-un alt meci, Monza şi Venezia au terminat la egalitate, 2-2.

Lazio a condus cu 1-0 la pauză, prin reuşita lui Noslin, din minutul 21, dar şi-a securizat victoria abia pe final de meci. Pedro a făcut 2-0 în minutul 86, iar Vecino a închis tabela cu goluă din minutul 90+4. Lazio s-a impus cu 3-0 şi  este pe locul 5, cu 16 puncte, în timp ce Genoa se află pe 18, cu 6 puncte.

Monza şi Venezia au încheiat la egalitate, 2-2. Oaspeţii au deschis scorul prin Ellertsson, în minutul 15. Monza a egalat repede, în minutul 23, cu golul lui Kyriakopoulos. Svoboda a readus pe Venezia în avantaj, în minutul 39, dar Djuric a egalat în minutul 44. Chiar dacă gazdele au avut un jucător eliminat, pe Warren Pierre Bondo, din minutul 80, Venezia nu a reuşit să fructifice avantajul omului în plus şi scorul final a fost 2-2.

În clasament,Monza este pe 16, cu 8 puncte, iar Venezia e pe 19, cu 5 puncte.

 

 

UPDATE – Traficul feroviar între Craiova şi Bucureşti, perturbat, duminică după amiază, în urma unui accident în care un autoturism a fost lovit de un tren / O tânără de 21 de ani a murit, un bărbat şi o fetiţă de 2 ani au fost duşi la spital

Superliga: Oţelul Galaţi – Unirea Slobozia 0-2