Duminică neagră pe șoselele din România. Doi tineri au decedat în condiții teribile

Accidentul în care a decedat tânărul de 15 ani

Accidentul a avut loc duminică după amiază, pe drumul judeţean 561 B, la intrarea în satul Zăval din judeţul Dolj.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii secţiei şi poliţiştii rutieri ai Poliţiei Oraşului Segarcea care au stabilit faptul că, un adolescent de 15 ani, din Comoşteni, în timp ce conducea o motocicletă pe DJ 561 B, la intrarea în satul Zăval, din direcţia Comoşteni, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul direcţiei, lovind un cap de pod. Din nefericire, în urma evenimentului rutier, adolescentul a decedat”; transmit oficialii Poliţiei judeţene Dolj.

Verificările făcute de poliţişti arată că motocicleta nu este înmatriculată în circulaţie. În urna accidentului poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, fiind dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Accidentul feroviar

Accidentul feroviar s-a produs în comuna Teslui, gara Țărțăl.

Au intervenit mai multe echipaje SMURD și o autospecială de descarcerare, după ce trenul regio 9013 a lovit un autoturism.

În tren nu există persoane care să necestite îngrijiri medicale.

În mașină se aflau o tânără de 21 de ani, un tânăr de 25 de ani și și fetiță de 1 an și două luni. Tânăra a fost rănită grav și s-au efectuat manevre de resuscitare, însă, din păcate, a fost declarată decedată.

Bărbatul și fetița au fost preluați de echipaje SMURD.

În acest moment, circulația feroviară pe magistrala CF 100 București – Craiova, în apropierea stației CF Țărțăl, este închisă urmarea accidentului. Polițiștii spun că mașina nu ar fi respectat semnalele luminoase la trecerea la nivel cu calea ferata, fiind surprinsă de un tren în gabaritul căii ferate.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Ministrul Agriculturii, replică pentru Ciucă: ‘Nu tot ce vă scriu consultanții este adevărat. Fermierii au primit cel mai mare sprijin din ultimii 50 de ani’

Elena Lasconi, despre Mircea Geoană: Tocmai s-a întâlnit recent cu un individ pe care eu îl consider periculos şi România ar trebui să îl considere periculos, pentru că conduce o divizie de hackeri care au manipulat alegerile în peste 30 de ţări