FCSB-Rapid: Elias Charalambous dezvăluie ce i-a lipsit echipei sale în lupta cu rivalii giuleșteni

„Sunt foarte mulţumit de efortul depus şi de atitudinea arătată de jucătorii mei. Nu sunt însă fericit de rezultat. Voiam să câştigăm acest meci. Consider că am fost echipa care a presat, am controlat jocul şi am avut ocazii mari de a marca. Dacă era o echipă care merita să câştige azi, aceea era echipa mea. În fotbal însă, uneori mingea nu vrea să intre în poartă. Nu am nimic de reproşat jucătorilor, ei au îndeplinit perfect ceea ce le-am cerut. Singurul lucru care ne-a lipsit azi a fost golul”, a spus el.

Charalambous a menţionat că în fotbal se întâmplă ca o echipă să nu marcheze, dar asta nu înseamnă că jucătorii nu au calitate.

„Cel mai dificil lucru în fotbal este să îţi creezi ocazii. Iar noi azi ne-am creat multe. În fotbal se întâmplă să ai ocazii şi să nu marchezi. Asta nu înseamnă că jucătorii nu au calitate. Acesta este fotbalul. Sigur că la finalul unui joc poţi spune că rezultatul e echitabil pentru că şi adversarul a avut ocaziile lui. Însă, repet, în general, dacă trebuia să fie o echipă care să câştige acest meci, aceea era echipa mea. Pentru că noi am avut mai multe şanse şi am împins în mare parte adversarul în jumătatea de teren proprie”, a afirmat Charalambous.

„Nu ştiu ce şi-a propus Rapidul, însă noi ne-am dorit să câştigăm acest meci. Le mulţumesc fanilor pentru atmosfera creată, ştiu că şi-ar fi dorit ca noi să obţinem victoria azi. Sigur sunt mulţumiţi de jocul nostru, nu şi de rezultat, iar eu le mulţumesc pentru susţinere”, adăugat tehnicianul cipriot.

FCSB şi Rapid Bucureşti au terminat la egalitate, 0-0, duminică seara, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii de fotbal.

Potrivit site-ului LPF, ultimul rezultat de 0-0 dintre cele două echipe se înregistrase pe 24 octombrie 2011.

FCSB e neînvinsă în campionat de şapte etape, în care are patru victorii şi trei egaluri.

Cluj-Napoca, scena unui scandal violent: mai multe persoane implicate într-un incident ce a necesitat intervenția mai multor echipaje de poliție și jandarmi

FCSB-Rapid: Marius Şumudică, mulţumit de evoluţia jucătorilor săi şi de rezultatul obţinut duminică seara, pe Arena Naţională