Sute de echipamente electronice şi poşete, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de 2,3 milioane de lei, descoperite în Portul Constanţa Sud / Mărfurile sosiseră din China şi erau destinate unei firme din Ucraina

Sute de echipamente electronice, printre care încărcătoare şi căşti, dar şi poşete şi măşti de divertisment, în valoare de 2,3 milioane de lei, mărfuri susceptibile a fi contrafăcute, au fost găsite de poliţiştii de frontieră în Portul Constanţa Sud. Acestea erau într-un container sosit din China şi urmau să ajungă la o firmă din Ucraina.

Reprezentanţii Gărzii de Coastă au anunţat, luni, că o echipă comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a controlat un container încărcat cu bunuri, sosit din China şi care avea ca destinaţie o firmă din Ucraina. 

”În urma verificărilor amănunţite s-a constatat că în interiorul containerului se aflau 389 seturi echipamente electronice (încărcătoare, brăţări, căşti), 648 genţi damă şi 50 măşti de divertisment, în valoare de 2.300.000 lei, produse susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute”, au afirmat reprezentanţii Gărzii de Coastă.
Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Peste un kilometru de plase monofilament şi aproape 200 de kilograme de peşte, descoperite de poliţiştii de frontieră în urma unei acţiuni în Delta Dunării – FOTO

Ali Abbasi, regizorul controversatului film „The Apprentice”, vine în România la Les Films de Cannes à Bucarest