Zece bărbaţi care s-au încăierat duminică în Glina, reţinuţi de poliţişti

Zece bărbaţi care s-au încăierat duminică, pe o stradă din localitatea Glina, au fost reţinuţi de poliţişti şi urmează să fie duşi la Parchet cu propunere de arestare preventivă.

„În cauza privind conflictul spontan izbucnit la data de 27 octombrie, în jurul orei 15,17 pe o stradă din localitatea Glina, poliţiştii oraşului Popeşti Leordeni au identificat şi depistat cele 15 persoane implicate, iar, în urma probatoriului administrat, au dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de 10 bărbaţi, cu vârste între 20 şi 59 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încăierare, tulburarea liniştii şi ordinii publice şi distrugere. În cursul zilei de astăzi, cei 10 bărbaţi vor fi prezentaţi procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, cu propuneri privind luarea de măsuri preventive”, anunţă IPJ Ilfov.

Duminică după-amiaza, pe o stradă din localitatea ilfoveană Glina, a izbucnit un conflict violent, în urma căruia patru persoane au ajuns la spital.

Din primele cercetări, conflictul ar fi izbucnit pe fondul unor discuţii privind folosirea unui drum de servitute, precum şi al existenţei unor datorii băneşti.

Bătăuşii au folosit obiecte contondente, iar pentru aplanarea conflictului a fost nevoie de intervenţia jandarmilor şi a luptătorilor de la Serviciul Acţiuni Speciale. AGERPRES/(AS – autor: Eusebi Manolache, editor: Claudia Stănescu, editor online: Anda Badea)

Schimbare iminentă de antrenor la AS Roma, după umilința din campionat

Fotbal: Lewandowski (FC Barcelona), lider în clasamentul trofeului Gheata de Aur