Bătrân ucis cu bestialitate pentru cei câțiva bani pe care-i avea pentru ‘zile negre’; autorii au fost arestaţi

„La data de 26 octombrie, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul (PT) Prahova a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă a inculpaţilor B.M.M. şi C.C. pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat (…) şi tâlhărie calificată”, informează un comunicat publicat, luni, de PT.

Potrivit sursei citate, victima a fost ucisă pentru o sumă de bani.

„Din cercetările efectuate s-a reţinut faptul că în data de 06 august, în intervalul orar 20,00-22,00, cei doi inculpaţi ar fi pătruns prin violare de domiciliu în locuinţa victimei D.C., în vârstă de 86 de ani, din comuna Bertea, judeţul Prahova, şi au exercitat violenţe deosebite asupra acesteia inclusiv cu un corp tăietor-înţepător, în scopul de a o determina să le spună autorilor unde are ascunse sume de bani. În urma violenţelor deosebite exercitate şi având în vedere vulnerabilitatea victimei determinată de vârsta înaintată, aceasta a decedat”, spun anchetatorii.

În cauză a fost administrat un complex probatoriu, implicând activităţi investigative pe raza mai multor judeţe, precum şi mai multe rapoarte de expertiză genetică judiciară întocmite de experţii din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române -Institutul Naţional de Criminalistică, arată comunicatul indicat.

Cercetările sunt efectuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova cu sprijinul organelor de poliţie din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova – Serviciul de Investigaţii Criminale, delegate în cauză.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Prahova a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova şi a dispus, sâmbătă, arestarea preventivă a celor doi inculpaţi pentru o perioadă de 30 de zile.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Nicolae Ciucă susține că a aflat întreg ‘Planul Hrebenciuc’: Meditatorii din umbră ai lui Marcel Ciolacu

Se pune oficial cruce șantierului din Mangalia: Contractul dintre statul român și olandezii de la Damen devine istorie