Cum e posibil? Doi frați, uciși de același taxi, exact la un an distanță, iar în mașină era același pasager

De multe ori auzim expresia „nimic nu este întâmplător,” o idee care ne face să ne gândim că există un fir nevăzut care leagă evenimentele vieții noastre. Unele întâmplări sunt atât de greu de explicat, încât sunt puse pe seama coincidențelor sau a ghinionului. Este și cazul celor doi frați care au fost uciși de același taxi. Coincidența coincidențelor este că, deși evenimentul s-a întâmplat la distanță de un an, în taxi se afla același pasager.

Totul s-a întâmplat în anii 1973 și 1974, în Insulele Bermude. Povestea a circulat atât de mult, încât nimeni nu mai știe cât este adevăr și cât este pur și simplu o născocire.

Potrivit întâmplării, un tânăr de 18 ani a fost ucis de un taxi. Un an mai târziu, istoria s-a repetat, iar de data asta, cel ucis a fost fratele victimei din 1974. Erskine și Neville au murit amândoi loviți de același taxi care transporta același pasager.

content-image

Chiar dacă pare scenariul unui film, povestea este cât se poate de adevărată. Ba mai mult, seria coincidențelor nici măcar nu se oprește aici. Dincolo de faptul că ambii frați au fost uciși de același taxi cu același pasager, Erskine și Neville aveau amândoi 17 ani când s-a întâmplat accidentul.

Erskine a fost ucis de taxi în noaptea de 18 iulie 1973, chiar lângă casa familiei din Sandys. Un an mai târziu, fratele lui, Neville a fost ucis în apropiere de Hog Bay Level. Ambele accidente au fost provocate de același taximetrist, Williard Manders.

În urma tragicelor evenimente, așa cum era de așteptat, au apărut numeroase teorii și ipoteze. La un moment dat, unele voci au susținut că victimele ar fi fost gemeni. Apoi, alții au fost convinși că nu același șofer a provocat accidentele.

Cei care nu cred neapărat în coincidențe, au încercat să găsească o explicație rațională. Au apelat la matematică și au pus totul pe seama factorilor reali, precum suprafața Insulelor Bermude și distanța dintre locurile accidentelor, scrie Fanatik.

În 2010, Hamiliton, capitala Insulele Bermude număra 2.000 de locuitori, ceea ce i-a făcut pe mulți să creadă că populația din 1970 era mult mai mică. Apoi, dat fiind numărul redus de oameni și numărul de taximetriști ar fi fost tot unul minim.

Luând în considerare suprafața mică a Insulelor Bermude, numărul mic de locuitori și cel de taximetriști, probabilitatea ca această poveste să fie reală este una destul de mare.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Murray Sinclair, apărător al drepturilor indigenilor din Canada, s-a stins din viaţă la 73 de ani

Cumpărătorii străini sunt interesaţi de casele goale din Japonia, milioane fiind disponibile la preţuri mici – dar experţii avertizează asupra riscurilor