Primele rezultate ale legiștilor în cazul Silviu Prigoană. Care a fost cauza morții omului de afaceri

Primul care a intervenit în cazul lui Silviu Prigoană a fost echipajul SMURD, aflat în apropierea restaurantului din satul Simon, comuna Bran.

La sosirea echipajului, bărbatul era în stop cardio-respirator.

„Au început manevrele de resuscitare și s-a solicitat sprijin unui echipaj superior. Din păcate, pe toată durata măsurilor de resuscitare nu s-a obținut niciun răspuns și în consecință, la ora 15.30 s-a declarat decesul. Din declarațiile celor prezenți, pacientul era cunoscut cu antecedente cardiace și neurologice și că acum stopul cardio-respirator s-a instalat, probabil, din aceste motive”, spune la Antena 3 CNN, dr. Liviu Stelea, de la SAJ Brașov, informează MEDIAFAX.

Reprezentantul restaurantului: „Dânsul a sosit la masă, iar după câteva minute i s-a făcut rău”

La rândul său, Bogdan Pascu, reprezentant al restaurantului unde i s-a făcut rău lui Silviu Prigoană, spune că omul de afaceri s-a prăbușit la foarte scurt timp după ce a intrat în restaurant.

„Domnul Silviu Prigoană era client de-al nostru fidel, venea săptămânal la noi la masă. (…) Dânsul a sosit la masă, iar după câteva minute i s-a făcut rău. Am sunat la 112, ambulanța a ajuns destul de repede, au încercat foarte-foarte mult să îl resusciteze. Din păcate, nu au reușit. Venea la masă săptămânal”, a spus Pascu.

Întrebat dacă a apucat să mănânce, Pascu a spus că Prigoană nu a mâncat, ci doar a băut un pahar cu apă.

„La câteva minute s-a întâmplat”, a mai spus el.

Pascu a mai spus că atât cei care îl însoțeau pe Prigoană, cât și angajații din restaurant au încercat să îi acorde primul ajutor acestuia până la sosirea echipajului de prim-ajutor medicale, însă din păcate, fără rezultat.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Dorin Cocoș: ‘Lui Prigoană i s-au tras toate relele de la faptul că a fost mult prea apropiat de Udrea’

Prințesa de Wales va găzdui concertul anual de colinde cu tema sprijinului reciproc