Primele informații scurse în presă după deces arătau că Silviu Prigoană s-ar fi înecat cu mâncare. Același lucru l-ar fi spus și persoana care a sunat la 112, transmite Diaconescu, însă mâncarea nici măcar nu era pe mese în acel moment.
„Silviu Prigoană a ajuns în acest restaurant cu acești 4 necunoscuți și a comandat de mâncare. Până să vină mâncarea, deci el ar fi comandat jumări, o țuică, nu știu ce la felul 2, dar până una alta, chelnerul le-a pus apă în pahar tuturor celor 5 oameni de la masă.
A băut din pahar, a pus paharul pe masă și la un moment dat, până să vină mâncarea, el a început să tușească.
Și atunci te întrebi: dacă unul din ăștia 4 sau poate cel care a sunat la 112, poate i-a pus ceva în pahar, gen otravă, de ce să suni la 112 să spui că s-a înecat cu mâncare când nu venise mâncarea.”, a declarat Dan Diaconescu, potrivit Realitatea Plus.
Prigoană a murit marți în Bran, în urma unui infarct. I s-a făcut rău la scurt timp după ce a intrat într-un restaurant, iar cei care îl însoțeau și angajații restaurantului au încercat să îi acorde primul ajutor până a sosit echipajul SMURD.
Bogdan Pascu, reprezentant al restaurantului unde i s-a făcut rău lui Silviu Prigoană, spune că omul de afaceri s-a prăbușit la foarte scurt timp după ce a intrat în local.
Omul de afaceri, care ar fi împlinit 61 de ani în decembrie, a fost înmormântat, joi, în cadrul unei ceremonii private, au anunțat copiii acestuia într-un comunicat.
„Profund îndurerați, anunțăm ca trupul neînsuflețit al tatălui nostru, Silviu Prigoană, a fost depus în cavoul familiei din Cimitirul Evanghelic Lutheran din București (șoseaua Giurgiului nr. 4). Ceremonia s-a desfășurat într-un cadru restrâns, de familie, conform cu dorința tatălui nostru”, au transmis fiii omului de afaceri, Honorius, Silvius, Maximus și Eduard.