Nicuşor Dan: BERD este interesată să finanţeze proiecte care au un impact pozitiv asupra mediului înconjurător, precum achiziţia de mijloace de transport în comun nepoluante

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că a avut discuţii cu reprezentanţii Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) despre modul în care Primăria Capitalei poate obţine fonduri rambursabile pentru dezvoltarea unor obiective de investiţii, el arătând că banca este interesată să finanţeze proiecte care au un impact pozitiv asupra mediului înconjurător, precum achiziţia de mijloace de transport în comun nepoluante.

”Am discutat zilele trecute cu reprezentanţii Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) despre modul în care Primăria Capitalei poate obţine fonduri rambursabile pentru dezvoltarea unor obiective de investiţii”, afirmă primarul Capitalei, într-o postare pe Facebook. 
 

Nicuşor Dan arată că ”BERD este interesată să finanţeze proiecte care au un impact pozitiv asupra mediului înconjurător, precum achiziţia de mijloace de transport în comun nepoluante, astfel încât să modernizeze integral parcul circulant al STB”. 
 
”Un alt subiect abordat a fost dezvoltarea de noi proiecte ce vor încuraja utilizarea energiei verzi în Capitală, cu un impact pozitiv asupra mediului, economiei şi stilului de viaţă al bucureştenilor”, mai spune primarul. 

 

Liderul opoziţiei maghiare, Peter Magyar, s-a dus la Kiev cu ajutoare după bombardarea spitalului de copii. Ce spune despre livrările de armament pentru Ucraina

Samsung a prezentat smartphone-urile pliabile Galaxy Z Fold 6 şi Z Flip 6