Galaţi: Clădire a Spitalului Tecuci, afectată în urma furtunii – VIDEO

O furtună puternică s-a produs, miercuri seară, în judeţul Galaţi, pompierii fiind solicitaţi să intervină pentru rezolvarea mai multor situaţii, inclusiv la spitalul din Tecuci.

Conform ISU Galaţi, în urma fenomenelor hidrometeorologice periculoase înregistrate miercuri seară mai multe probleme au fost semnalate în Tecuci, Umbrăresti, Barcea, Drăgăneşti, Iveşti şi Movileni.

Astfel, tavanul unei clădiri a Spitalului „Anton Cincu” Tecuci a fost deteriorat din cauza scurgerilor de apă care a pătruns în incintă. A fost întrerupt curentul doar în acea secţie şi nu sunt victime.

Un copac a căzut pe un drum comunal dintre Gănesti şi Puricani, blocând circulaţia.

La un bloc a luat foc panoul electric de pe scara blocului, iar în Tecuci, pe strada Costache Conachi, apa a pătruns în locuinţele unor cetăţeni, ppmpierii intervenind pentru rezolvarea tuturor acestor probleme.

 

 

ONG, despre proiectul barajului Răstoliţa: Are multiple lacune şi un impact negativ semnificativ asupra mediului şi biodiversităţii / Se defrişează peste 1.300 de hectare de pădure / Organizaţia cere să nu se emită Acordul de mediu

UPDATE – Cod galben de furtună în Bucureşti – Plouă torenţial, cu grindină / Pompierii intervin în mai multe zone / Surpare în carosabil pe strada Râşnov / Străzi blocate / Maşini avariate – FOTO / VIDEO