Klaus Iohannis: Sunt convins că americanii îşi vor alege un preşedinte care îi va reprezenta. Nu cred că se va schimba relaţia trans-atlantică, că vor apărea vreun fel de efecte îngrijorătoare pentru NATO

Preşdintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la Washington, că este convins că americanii îşi vor alege un preşedinte care îi va reprezenta şi nu crede că se va schimba relaţia trans-atlantică sau că vor apărea vreun fel de efecte îngrijorătoare pentru NATO. Una este discuţia în plină campanie şi narativul agresiv de campanie şi alta este, pe urmă, administraţia curentă, a subliniat preşedintele.

”Nu aş comenta cursa pentru preşedinţia americană şi nici pe candidaţi, pentru că nu se face, dar sunt convins că americanii îşi vor alege un preşedinte care îi va reprezenta”, a spus preşedintele Klaus Iohannis despre cursa prezidenţială din SUA. Şeful stsatului a subliniat că nu crede că se va schimba relaţia trans-atlantică, cum nu crede că vor apărea vreun fel de efecte îngrijorătoare pentru NATO. ”Aceste chestiuni, după părerea mea, sunt speculaţii care nu au un fundamnet real. Una este discuţia în plină campanie şi narativul agresiv de campanie şi alta este, pe urmă, administraţia curentă şi nu mă aştept la niciun fel de schimbări negative”, a mai spus Klaus Iohannis.

Agent Green: Tragedia din Bucegi, transformată într-o manipulare crasă pentru legalizarea în regim de urgenţă a vânătorii de trofee / Organizaţia va reclama Guvernul la Comisia Europeană ”pentru crimele comise”

Klaus Iohannis: Nu a existat un concept foarte ferm de întărire a Flancului Estic, nu au existat planuri operaţionale în cazul în care se întâmplă ceva, Marea Neagră fusese tratată ca un spaţiu mai apropiat de Lună, decât de zona euroatlantică