Fundaşul croat Domagoj Vida şi-a anunţat retragerea din echipa naţională

Federaţia croată de fotbal a anunţat, duminică, retragerea internaţională a fundaşului Domagoj Vida, vicecampion mondial în 2018, după paisprezece ani la echipa naţională.

Vida, 35 de ani şi 105 selecţii, care nu a jucat la ultimul EURO, unde croaţii au fost eliminaţi în faza grupelor, a debutat la naţională în mai 2010. La patru ani după ce a pierdut finala cu Franţa, a terminat pe locul trei la Cupa Mondială din 2022.

„Este o onoare că am putut purta cel mai frumos tricou din lume o dată în carieră. Şi când o faci de 105 ori, joci în şapte competiţii majore… atunci poţi fi infinit de recunoscător pentru un asemenea privilegiu”, a declarat fundaşul echipei AEK Atena, care a mai jucat pentru Bayer Leverkusen, Dinamo Zagreb, Dinamo Kiev şi Besiktas.

Rusia afirmă că avioanele sale au împiedicat bombardiere americane să îi încalce graniţa peste Marea Barents

Băsescu, despre alegerile prezidenţiale din SUA: Incidentul strânge tot partidul în jurul lui Trump / Mare dificultate pentru Joe Biden, mai ales prin prisma gafelor făcute. Oricât spune că ştie pe ce lume trăieşte, nu poţi să-l confunzi pe Zelenski cu Pu