„Dezastre în aer: Raport Special” debutează pe National Geographic în 25 iulie

Seria „Dezastre în aer: Raport Special” va debuta pe National Geographic în 25 iulie şi va fi difuzat în fiecare joi, la ora 21.00.

Producţia este realizată de Cineflix, cu Alex Bystram producător executiv. În fiecare episod al seriei „Dezastre în aer: Raport Special”, sunt analizate trei dezastre aviatice, toate având o cauză comună. De la defecte tehnice catastrofale şi piloţi eroici care depăşesc dificultăţi majore, până la date greşite între avion şi pilot care duc la erori fatale, această serie explorează în detaliu tragediile aviatice şi lecţiile oferite.

„Dezastre în aer: Raport Special” îşi propune să aducă în atenţia publicului nu doar detaliile tehnice şi circumstanţele fiecărui accident, ci şi impactul emoţional asupra celor implicaţi. Fiecare episod îmbină interviuri cu experţi în aviaţie, reconstituiri dramatice şi imagini de arhivă pentru a oferi o perspectivă completă asupra fiecărui incident.

Un episod important este „Instruire ignorată”, care va fi difuzat în 22 august. Acest episod va include o analiză detaliată a tragicului accident de elicopter în care şi-a pierdut viaţa celebrul baschetbalist Kobe Bryant.

 

Coaliţia se reuneşte luni, pe agendă fiind teme economice / Întâlnirea, după atacurile dintre liderii celor două partide, privind candidatura la prezidenţiale

Băsescu, întrebat cine a fost cel mai bun şi cel mai rău preşedinte al României: Eu. Şi unul şi altul. Depinde la ce televizor vă uitaţi / Cine este omul faţă de care crede că a greşit şi regretă