O nouă fotografie cu Prince George a fost publicată cu ocazia împlinirii vârstei de 11 ani

Palatul Kensington a publicat o nouă fotografie a Prinţului George pentru a marca împlinirea vârstei de 11 ani.

Fotografia a fost făcută de mama sa, Catherine, Prinţesă de Wales, în acest an.

„Îi urăm prinţului George o aniversare fericită cu ocazia îmlinirii a 11 ani astăzi”, este mesajul publicat pe contul Palatului alături de imagine.

Prinţul a fost văzut ultima dată în public însoţindu-şi tatăl, Prinţul de Wales, la Berlin pentru finala Euro 2024 dintre Anglia şi Spania.

Catherine face în mod regulat fotografii familiei sale, împărtăşindu-le pe reţelele de socializare pentru a marca zilele de naştere şi ocaziile speciale.

Fotografia din acest an a prinţului, în alb şi negru, contrastează cu imaginea mai casual împărtăşită anul trecut, în care stătea pe trepte, cu mânecile suflecate.

În cea mai recentă fotografie, el poate fi văzut purtând o brăţară a prieteniei – asemănătoare cu cea purtată de sora sa, prinţesa Charlotte, în timpul finalei masculine de la Wimbledon, la începutul acestei luni.

În iunie, Prinţul George – care este al doilea în linia de succesiune la tron – a sărbătorit ziua de naştere a bunicului său, Regele Charles al III-lea, apărând pe balconul Palatului Buckingham împreună cu alţi membri ai Familiei Regale.

Evenimentul a fost prima apariţie publică a lui Prinţesei de Wales de când şi-a anunţat diagnosticul de cancer la începutul acestui an.

 

Cinci morţi într-un atac asupra unui azil de bătrâni din Croaţia

UPDATE – Harghita: Un autoturism în care erau cinci persoane a căzut într-o prăpastie, în Pasul Caşin/ O persoană a murit, o alta era încarcerată/ Patru victime, transportate la spital – FOTO, VIDEO