Restricţii de acces la Spitalul Judeţean Buzău din cauza creşterii numărului de cazuri de COVID-19. Vizitatorii vor purta mască şi halat

Spitalul Judeţean Buzău restricţionează accesul vizitatorilor din cauza creşterii alarmante a numărului cazurilor cazurilor de SARS-COV 2.

Printr-un comunicat de presă remis, marţi, conducerea SJU Buzău anunţă că a luat decizia de a nu mai permite accesul vizitatorilor în unitatea spitalicească decât două ore pe zi, în intervalul 10.00-12.00. Decizia vine ca urmare a creşterii alarmate a cazurilor de SARS-COV 2 înregistrate, iar vizitele aparţinătorilor vor fi limitate la cel mult 15 minute.

„Având în vedere creşterea exponenţială din ultimele zile a cazurilor confirmate cu infecţie SARS-COV 2  şi conf.orm Adresei DSP nr 3/4818 din 23.07.2024 , vă anunţam că accesul vizitatorilor în secţiile SJU BZ se va face controlat numai în intervalul orar 10-12, aceştia sunt obligaţi să poarte pe tot parcursul vizitei mască şi halat  iar vizita nu va dura mai mult de 15 minute per bolnav, maxim 2 aparţinători în salon. Pentru moment restricţia se va aplica pe o perioadă de 7 zile”, se arată în comunicatul semnat de managerul SJU Buzău, Claudiu Damian.

INSP a anunţat marţi că, în săptămâna 15-21 iulie, s-au înregistrat 2.015 cazuri noi de COVID-19, ceea ce reprezintă o creştere cu 60 % faţă de săptămâna precedentă. .

 

 

De ce nuca de cocos a devenit un simbol de susţinere pentru Kamala Harris şi ce înseamnă că e „brat”

Accidentul de la 2 Mai – Vlad Pascu rămâne în arest. Tribunalul Constanţa i-a respins contestaţia la decizia de prelungire cu 60 de zile a arestului preventiv