A început să primească apeluri telefonice de la o persoană care tăcea până când ea închidea. A rămas blocată când a aflat cine o suna

La 10 iulie, o femeie în vârstă de 31 de ani din Amagasaki, în prefectura Hyogo din Japonia, a început să primească apeluri telefonice ciudate de la o persoană care tăcea până când ea închidea, frustrată. Acest lucru a durat săptămâni întregi, deoarece apelurile veneau de la un număr de telefon anonim, astfel încât tânăra femeie nu putea bloca apelurile.

În majoritatea zilelor, ea primea zeci de apeluri telefonice, dar uneori, hărțuitorul telefonic suna de peste 100 de ori pe zi. Din fericire, telefonul nu suna niciodată în timpul nopții sau când ea se juca jocuri video pe telefonul soțului ei, ceea ce a făcut-o să se gândească în cele din urmă cine ar putea fi apelantul misterios

Pe măsură ce luna iulie se transforma în august și apelurile telefonice continuau să vină, femeia disperată a început să se gândească la modalități de a-și expune hărțuitorul. Cu cât analiza mai mult tiparele apelurilor, cu atât devenea mai suspicioasă cu privire la soțul ei. Singurele momente în care nu primea niciun apel enervant erau noaptea, când dormeau în același pat, și când ea folosea telefonul lui pentru a se juca jocuri video.

content-image

În cele din urmă, femeia în vârstă de 31 de ani a apelat la poliție pentru a o ajuta să rezolve misterul, împărtășindu-le suspiciunea sa că soțul ei ar putea fi hărțuitorul. În urma unei anchete, polițiștii au confirmat temerile femeii, iar pe 4 septembrie, soțul acesteia a fost arestat în Amagasaki pentru încălcarea legii japoneze împotriva hărțuirii.

Când a fost întrebat de ce și-a hărțuit propria soție timp de peste o lună cu apelurile sale ciudate, bărbatul a răspuns pur și simplu: „Îmi iubesc soția și am sunat-o fără să-i spun nimic”, ca și cum hărțuirea ar fi fost o dovadă a dragostei sale pentru ea, scrie odditycentral.com.

Nu este neobișnuit ca în Japonia cuplurile căsătorite să locuiască separat, în special atunci când unul dintre ei trebuie să se mute din cauza locului de muncă, iar uneori unul dintre soți devine atât de gelos încât începe să îl urmărească pe celălalt. Cu toate acestea, poliția din Amagasaki a confirmat că acesta a fost primul caz de hărțuire telefonică în care a fost implicat un cuplu care locuiește împreună.

Horoscopul zilei de 24 septembrie 2024. Taurii trebuie să fie atenți la comportamentele înșelătoare. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Japonia: Şase morţi în urma inundaţiilor care au lovit centrul ţării