A murit fostul președinte PER, Dănuț Pop

Vicepreședintele PER, Orhideea Maria Nebuneli-Pop, a anunțat decesul, marți, pe Facebook.

„Cu părere de rău, astăzi ne luăm rămas bun de la președintele Partidului Ecologist Român, care a fost și nașul meu de cununie, Dănuț Pop, un om de o integritate exemplară, un lider devotat și un suflet mare care a lăsat o amprentă adâncă în sufletele celor care l-au cunoscut. Dănuț Pop a fost un lider cu o viziune clară, luptând neobosit pentru valorile ecologiste și pentru un viitor mai verde și mai sustenabil pentru România. De-a lungul carierei sale, a adus în discuție probleme importante legate de protecția mediului, conservarea naturii și sănătatea publică, răspunderea magistraților contribuind semnificativ la conștientizarea acestor teme în rândul publicului și al decidenților politici. Sub conducerea sa, Partidul Ecologist Român a devenit o voce importantă în politica românească, promovând un model de dezvoltare sustenabilă și respect pentru natură”, a scris aceasta.

Dănuț Pop a condus PER din anul 2007 până la începutul lui 2023, când conducerea partidului a fost preluată de Mircia Gutău, iar în februarie 2024 la conducerea PER a fost ales Florin Secară.

Economistul Mircea Coșea, fost deputat, a scris, marți, pe Facebook, că „mișcarea ecologistă a pierdut un strălucit luptător pentru idealurile ecologiste din România”.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Suceava: Bărbat atacat de urs, în zona localităţii Vama/ Victima are răni la mâini şi la un picior, fiind transportată la spital

Controversatul avocat, care și-a snopit fosta iubită și apoi a ajuns la psihiatrie, arestat pentru tentativă de omor