A opta lucrare semnată Banksy a apărut în Londra

Artistul Banksy a confirmat a opta pictură murală londoneză în opt zile. Aceasta înfăţişează un rinocer care pare că se urcă pe o maşină cu un con de circulaţie pe capotă, potrivit BBC.

Pictura a apărut în Charlton, în sud-estul Londrei, şi a fost confirmată pe contul de Instagram al lui Banksy.

Acesta vine la o zi după ce a pictat piranha pe un post de observaţie al Poliţiei oraşului Londra, care a fost observată pentru prima dată duminică dimineaţa. Peştii translucizi au format cea de-a şaptea piesă dintr-o serie de opere de artă cu tematică animalieră în întreaga capitală.

În 5 august, o capră a apărut pe faţada unei clădiri de lângă Kew Bridge, urmată marţi de o imagine cu doi elefanţi pe faţada unei case din Chelsea.

Joi, pe acoperişul unui garaj din Peckham a fost instalat un lup pe o antenă de satelit, care părea că urlă la lună. Cu câteva ore înainte de a fi văzut că a fost demontat de câteva persoane şi cărat pe Rye Lane.

Echipa de presă a lui Banksy a confirmat că artistul nu are nicio legătură cu furtul desenului şi că nu are „nicio cunoştinţă cu privire la locul în care se află antena”.

Vineri, localnicii din Walthamstow s-au trezit descoperind doi pelicani pescuind deasupra unui magazin de peşte. Iar sâmbătă, pe un panou publicitar gol din Cricklewood a apărut un stencil cu o pisică care se întinde.

Mulţimea a huiduit în timp ce piesa din Cricklewood a fost demontată de trei bărbaţi care au declarat că au fost „angajaţi” de o „companie contractantă” pentru a demonta panoul publicitar din motive de siguranţă.

 

 

Putin promite să ”expulzeze” forţele ucrainene din regiunea Kursk. Trupele ucrainene au cucerit 28 de localităţi. Operaţiunea ucraineană se desfăşoară într-o zonă de 40 de kilometri în adâncime şi 12 kilometri în adâncime în teritoriul rus. Peste 120.000

Mircea Roşca, scăpat de acuzaţii de corupţie în urma prescrierii faptelor, ar putea deveni preşedinte al PNL Prahova după demisia lui Iulian Dumitrescu, inculpat, la rândul său, pentru corupţie