AC Milan își lansează propriul Hall of Fame. Primul membru este un legendar fundaș italian

Într-un an plin de evenimente și sărbători, rossonerii și-au introdus propriul Hall of Fame pentru a-și onora vedetele de altădată. Primul membru al prestigiosului grup va fi emblematicul fundaș italian Baresi.

Baresi s-a alăturat sistemului de tineret al giganților din Serie A în 1972, înainte de a-și face debutul la profesioniștii seniori pentru club în 1977. El a reprezentat Rossoneri pentru următorii 20 de ani înainte de a se retrage din fotbal în 1997.

Fundașul italian a jucat 719 meciuri oficiale pentru echipa italiană și a câștigat mai multe trofee importante, inclusiv șase titluri în Serie A și trei Cupe Europene. El continuă să rămână asociat cu clubul, fiind în prezent vicepreședinte de onoare al acestuia.

După ce a primit această recunoaștere din partea clubului său din copilărie, jucătorul în vârstă de 64 de ani a declarat pentru site-ul oficial al grupării: „Sunt profund onorat că am fost ales de AC Milan ca prima persoană inclusă în Hall of Fame, reprezentând istoria glorioasă a acestui club și sărbătorind cei 50 de ani petrecuți în roșu și negru.

„Această recunoaștere mă umple de mândrie. AC Milan nu înseamnă doar victorii și titluri; întruchipează stilul, pasiunea și sacrificiul – valori și oameni care au făcut mare acest club. Sper ca acest proiect să inspire generațiile viitoare să continue să construiască pe moștenirea noastră.”

În viitor, procesul de selecție pentru Hall of Fame-ul Milanului va include două categorii de membri: membri aleși prin vot de către fanii înregistrați și membri onorifici, aleși la discreția clubului.

Sursa: www.stiripesurse.ro

UE, mobilizată de urgenţă după inundaţiile devastatoare din Bosnia. România printre țările care au trimis ajutoare

Liderii lumii îşi reiterează ”oroarea” la un an de la 7 octombrie 2023, iar unii acuză Israelul