Accident grav în Capitală/ Pieton decedat, după ce a fost lovit de tramvai pe linia 41

Un bărbat de peste 50 de ani, care traversa neregulamentar, a decedat după ce a fost lovit de un tramvai care circula pe linia 41, între staţiile Caşin şi bd. Ion Mihalache.

„Marţi, în jurul orei 16,00, a avut loc un accident de circulaţie în care a fost implicat un tramvai al liniei 41. Accidentul a avut loc pe bd. Mărăşti, între staţiile Caşin şi bd. Ion Mihalache, sens Ghencea. Un bărbat în vârstă de peste 50 de ani, care traversa neregulamentar, a fost lovit de un tramvai care circula pe linia 41. Echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare, însă au constatat decesul cetăţeanului accidentat. Până la finalizarea cercetărilor de către Poliţie, circulaţia tramvaielor pe linia 41 este suspendată”, a anunţat STB.

Conform Poliţiei Rutiere, vatmanul a fost testat cu privire la consumul de băuturi alcoolice, rezultatul indicat fiind zero. AGERPRES/ (AS – autor: Eusebi Manolache, editor: Andreea Rotaru, editor online: Ada Vîlceanu) 

Sursa: www.agerpres.ro

Covasna: Festivalul kurtoskalacs, Design Week, pulzArt şi festivalul de animaţie, printre evenimentele lunii octombrie în judeţ

Suceava: Un bărbat a fost rănit după ce a fost atacat de un urs