Accident la intersecţia Calea Victoriei cu strada Sevastopol din Capitală, între două autovehicule, unul dintre şoferi a consumat băuturi alcoolice, în urma testării cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0.53 mg/l alcool pur în aerul expirat

Un accident a avut loc, duminică, la intersecţia Calea Victoriei cu strada Sevastopol din Capitală, între două autovehicule, soldat cu pagube materiale. Unul dintre şoferi a consumat băuturi alcoolice, în urma testării cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0.53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Traficul rutier pe Calea Victoriei a fost restricţionat pe banda 2 şi pe pista pentru biciclete.

Potrivit Poliţiei Capitalei, duminică în jurul orei 13:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecţia Calea Victoriei-str. Sevastopol. ”Un bărbat în vârstă de 29 de ani, a condus un autovehicul pe Calea Victoriei dinspre Piaţa Victoriei către bd. Dacia, iar când a ajuns la intersecţia cu str. Sevastopol a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 58 de ani.

În urma accidentului rutier au rezultat exclusiv pagube materiale”, precizează Poliţia.

Conducatorii celor două autovehicule implicate au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul indicat pentru bărbatul în vârstă de 29 de ani fiind de 0.53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul autovehiculului a fost condus la sediul INML pentru prelevarea mostrelor biologice.

Traficul rutier pe Calea Victoriei este restricţionat pe banda 2 şi pe pista pentru biciclete, mai anunţă Poliţia Capitalei. 

Nicolae Ciucă vorbeşte despre „binomul PSD-AUR”, catalogând PSD drept „urmaşii Partidului Comunist Român”

Buzău: O tânără şi patru copii cu vârste între 4 şi 8 ani, la spital după ce maşina cu care se deplasau s-a răsturnat în afara părţii carosabile, pe un drum judeţean