Actriţa scoţiană Katie Leung, care apărut în filmele „Harry Potter”, va face parte din distribuţia sezonului 4 „Bridgerton”/ FOTO

Actriţa scoţiană Katie Leung, care a interpretat-o pe Cho Chang în filmele „Harry Potter”, va face parte din distribuţia sezonului 4 al serialului „Bridgerton”, a anunţat Netflix.

Sezonul 4 se va concentra pe povestea de dragoste dintre Benedict, al doilea fiu al fraţilor Bridgerton (Luke Thompson) şi Sophie Baek (Yerin Ha), servitoare a cărei idilă este împiedicată de normele sociale.

Potrivit E! News, Katie Leung o va interpreta pe Lady Araminta Gun, membră a înaltei societăţi, care încearcă să îşi mărite cele două fiice Rosamund Li (interpretată de Michelle Mao) şi Posy Li (Isabella Wei).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Katie Leung şi-a făcut prima apariţie în saga „Harry Potter” în episodul 4, „Harry Potter and the Goblet of Fire” (2005), la vârsta de 18 ani. Ea a interpretat-o pe Cho Chang, o elevă a şcolii de vrăjitori, până la sfârşitul saga în 2011. De atunci, ea a jucat în teatru şi în mai multe seriale britanice. De asemenea, şi-a împrumutat vocea unui personaj din serialul animat Netflix „Arcane” şi a jucat în serialul Amazon Peripherals, „Flynn’s Worlds”.

„Bridgerton” s-a impus ca unul dintre vârfurile de lance ale Netflix atunci când a fost lansat în 2020. Bazat pe saga literară cu acelaşi nume a Juliei Quinn, serialul a devenit cel mai urmărit din istoria platformei – înainte de a fi detronat de „Squid Game” şi „Wednesday”.

Filmările la sezonul 4 din „Bridgerton” sunt la început în Anglia. Data difuzării nu este cunoscută.

Arad: Incendiu izbucnit la un autocamion cu electrocasnice, în vama Nădlac, pe autostrada A1 – FOTO

Federaţia METAROM aşteaptă 500 de oameni la protestul de miercuri; sindicaliştii afirmă că pensiile în siderurgie ar putea scădea cu 30%-40%