ALEGERI ÎN MOLDOVA: Premierul Recean a votat pentru „ca Republica Moldova să iasă învingătoare”

Dorin Recean, prim-ministrul Republicii Moldova, a votat, duminică, la Chişinău, în cadrul alegerilor pentru viitorul preşedinte, dar şi pentru referendumul privind modificarea Constituţiei în vederea integrării Republicii Moldova în Uniunea Europeană. El a venit la secţia de vot împreună cu soţia sa.

”Am votat alături de cetăţenii Republicii Moldova care sunt determinaţi să demonstreze că democraţia este o forţă şi noi împreună putem să reuşim să contruim Uniunea Europeană aici, la noi acasă. Eu am votat ca noi să avem o ţară puternică, o ţară dezvoltată şi fără şovăială am votat ca R. Moldova să iasă învingătoare”, a declarat Recean.

Premierul a îndemnat toţi cetăţenii să meargă la secţiile de vot şi să ridice două buletine de vot: pentru alegerile prezidenţiale şi referendum.

 

Marcel Ciolacu: Am pregătit un plan pentru România / Un set de priorităţi naţionale: creşterea veniturilor şi a puterii de cumpărare, reindustrializare, finalizarea autostrăzilor, şanse egale la educaţie şi sănătate, respect pentru Diaspora – DOCUMENT

Trump îşi intensifică atacurile asupra lui Harris; Usher, Lizzo contribuie cu popularitatea lor la susţinerea lui Harris