Alvaro Morata, nevoit să îşi caute din nou casă, după ce primarul fan Inter a dezvăluit în social media localitatea în care stă fotbalistul

Alvaro Morata (AC Milan) a fost nevoit să renunţe la planul de a locui într-o localitate pitorească de la periferia oraşului Milano, după dezvăluirea făcută de primar în social media, relatează Reuters.

Potrivit presei italiene, Morata a ales să cumpere o casă în Corbetta, dar primarul Marco Ballarini nu a ţinut detaliile pentru el,

Miercuri, primarul a dezvăluit într-un mesaj pe Instagram că atacantul, care a câştigat Campionatul European cu Spania în iulie, este noul locuitor al comunei.

„Nu, nu este un 1 aprilie anticipat. Campionul Alvaro Morata este noul nostru rezident din Corbetta”, a postat Ballarini pe Instagram. „Sunt un mare fan Inter, dar cu plăcere, îi urez bun venit lui Alvaro Morata în marea noastră familie din Corbetta”.

Mesajul nu l-a impresionat pe atacantul în vârstă de 31 de ani, care şi-a exprimat dezamăgirea şi îngrijorarea pentru siguranţa familiei sale.

„Stimate domn primar, vă mulţumesc pentru că mi-aţi încălcat intimitatea. Din fericire, nu deţin nicio proprietate de valoare. Singura mea comoară sunt copiii mei, a căror siguranţă aţi pus-o în pericol”, a scris Morata pe Instagram. „Am crezut că municipalitatea din Corbetta îmi poate garanta un anumit nivel de intimitate, dar în schimb mă văd nevoit să mă mut imediat din cauza incapacităţii dumneavoastră de a folosi social media şi de a vă proteja cetăţenii”.

Morata s-a alăturat Milanului în iulie şi a marcat două goluri în şase apariţii.

 

Lira sterlină a scăzut joi cu peste 1% faţă de dolar şi euro, după comentarii ale guvernatorului Băncii Angliei cu privire la reducerea dobânzilor

Elena Lasconi anunță cea mai mare problemă a României: Ar pune-o urgent pe masa CSAT