Andres Iniesta îşi va anunţa planurile de viitor pe 8 octombrie

Iniesta, 40 de ani, a postat pe diferite reţele de socializare o imagine cu titlul ”coming soon”, în care se poate vedea un artist cu glugă pictând o pictură murală cu imaginea sa şi scriind în engleză ”Welcome to my future” (Bine aţi veni în viitorul meu) cu data de 8 octombrie.

Mijlocaşul catalan a adunat 723 de meciuri pentru FC Barcelona, înainte de a pleca la echipa japoneză Vissel Kobe, pentru care a evoluat de 134 de ori. În vara anului trecut, el a semnat cu Emirates FC, din campionatul Emiratelor Arabe Unite. Andres Iniesta a îmbrăcat, totodată, de 131 de ori tricoul selecţionatei Spaniei, cu care a câştigat un titlu de campion mondial şi două titluri de campion european.

În cele 1.000 de meciuri, Iniesta a oferit 192 de assist-uri şi a marcat în total 104 goluri, cel mai important dintre ele, cu siguranţă, cel din finala Cupei Mondiale din 2010, câştigată de Spania cu 1-0 după prelungiri în faţa Olandei.

El a cucerit în total 38 de trofee, inclusiv patru Ligi ale Campionilor şi nouă titluri de campion al Spaniei, toate cu FC Barcelona.

Sursa: www.stiripesurse.ro

VIDEO Noul șef NATO, mesaj tranșant pentru Putin: ‘Nu cedăm în susținerea pentru Ucraina!’

Ambasadorul Republicii Moldova: Alegerile prezidenţiale şi referendumul din 20 octombrie, cele mai importante de la declararea independenţei