Anglia – Cupa Ligii: Victorii pentru favoritele Chelsea şi Manchester City

Echipa londoneză Chelsea a învins marţi seara, pe teren propriu, scor 5-0, formaţia Barrow AFC, în turul al treilea din Cupa Ligii engleze. În aceeaşi fază a competiţiei, Manchester City a întrecut pe Watford cu 2-1.

Chelsea nu a avut probleme cu echipa din liga a patra engleză Barrow AFC. Nkunku a deschis scorul în minutul 8 şi a reuşit dubla în minutul 15. Portarul oaspeţilor, Paul Farman, a înscris un autogol în minutul 28 şi la pauză londonezii conduceau cu 3-0. Pedro Neto a înscris pentru 4-0 în minutul 46, iar Nkunku a bifat un hat-trick înscriind în minutul 75 şi stabilind rezultatul final, 5-0 pentru Chelsea.

Manchester City, fără Haaland, a condus cu 2-0 în prima repriză, după golurile marcate de Pedro Neto (min. 5) şi Matheus Nunes (min. 38). Watford nu a putu decât să reducă din diferenţă, prin Thomas Ince, în minutul 86, şi City s-a calificat cu o victorie la limită, scor 2-1.

 

Compania farmaceutică Novo Nordisk, presată de Congresul SUA să reducă preţurile medicamentelor, printre care Ozempic şi Wegoy

Campaniile electorale se suprapun – BEC anunță regulile pentru prezidențiale, cu restricții majore