Anglia: Un jucător de la Preston, acuzat că a muşcat un fotbalist al echipei Blackburn

Atacantul echipei Preston North End, Milutin Osmajic, a fost acuzat că l-a muşcat de gât pe fundaşul formaţiei Blackburn Rovers, Owen Beck, în timpul meciului de duminică din liga a doua engleză, a anunţat joi Federaţia de Fotbal din Anglia (FA), potrivit Reuters.

Incidentul a avut loc când jucătorii s-au ciocnit după ce fundaşul Beck, împrumutat de la Liverpool, a fost eliminat pentru că l-a lovit cu piciorul pe Duane Holmes de la Preston în finalul remizei fără goluri.

Incidentul a dus la o confruntare între cele două părţi, iar Osmajic a fost văzut apropiindu-se de gâtul lui Beck, jucătorul de 25 de ani primind apoi un cartonaş galben.

„Se presupune că atacantul a comis un act de comportament violent prin muşcarea unui adversar aproximativ în minutul 87”, a precizat FA într-un comunicat.

Osmajic are timp până luni să răspundă la acuzaţie.

În 2013, FA l-a suspendat pe Luis Suarez pentru 10 meciuri după ce atacantul echipei Liverpool l-a muşcat pe fundaşul formaţiei Chelsea, Branislav Ivanovic.

 

Sorin Grindeanu sau Mihai Tudose? Marcel Ciolacu, despre viitorul președinte al PSD și ‘vestea rea’: ‘Nu o să fiu Klaus Iohannis’

INSP: 73 de cazuri de infecţie cu virusul West Nile, raportate/ Dintre aceşti pacienţi, nouă au murit