ANOFM: 93 programe de formare profesională vor începe în noiembrie 2024, la nivel naţional

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) va organiza, în luna noiembrie, 93 programe de formare profesională pentru un număr de 1.424 persoane care beneficiază, conform legii, de servicii de formare profesională gratuite.

Programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări precum: bucătar – 84 de persoane; lucrător comercial – 84 de persoane; frizer – 56 de persoane; competenţe de comunicare în limba română – 46 de persoane; coafor – 42 de persoane; competenţe digitale de utilizare a tehnologiei informaţiei ca instrument de învăţare şi cunoaştere – 42 de persoane; îngrijitoare bătrâni la domiciliu – 42 de persoane; inspector în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă – 42 de persoane; manichiurist – 42 de persoane; operator introducere validare şi prelucrare date – 42 de persoane.

Judeţele în care, în luna noiembrie 2024, se vor organiza cele mai multe cursuri, cu număr mare de participanţi, sunt: Suceava (112 persoane), Dâmboviţa (112 persoane) şi Dolj (98 persoane).

Vești proaste pe final de an! FMI reduce puternic prognoza de creștere economică – cum arată previziunile privind deficitul și inflația

Doi liberali vor ocupa posturile de vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Iaşi / Marius Dangă şi Sorin Afloarei îşi vor continua activitatea în funţiile pe care le-au deţinut şi în legislatura 2020 – 2024