Antrenorul ten Hag denunţă ‘minciunile’ legate de Manchester United

”Zgomotul provine doar de la media, anumite media, nu de la toate. Unii dintre voi aduc poveşti, creează poveşti, fac zgomot, inventează minciuni”, a declarat tehnicianul în faţa presei.

Olandezul a fost menţinut în post la finalul sezonului trecut în ciuda unei stagiuni ratate în Premier League (locul 8 la final) şi în Liga Campionilor (ultima în grupă, cu o victorie în şase meciuri).

Victoria din finala Cupei Angliei, în mai, contra rivalei Manchester City, i-a oferit o gură de aer, dar debutul slab de sezon a readus presiunea asupra tehnicianului olandez.

United ocupă locul 14 în Premier League şi nu a obţinut decât două victorii în ultimele şapte meciuri, fapt care a relansat speculaţiile legate de viitorul său.

”Ştiu că toţi suntem pe aceeaşi lungime de undă în club. Am spus-o înaintea vacanţei de vară unor jurnalişti, care nu m-au crezut probabil, am citit articolele lor. În interior, clubul este calm”, a insistat ten Hag.

”Clasamentul nu minte, suntem unde suntem şi nu este suficient”, a recunoscut antrenorul. ”Însă suntem calmi şi concentraţi, ne ţinem de planul nostru şi suntem convinşi că vom urca în clasament”, a adăugat ten Hag.

Dincolo de rezultate, antrenorul sosit în 2022 a văzut ”lucruri bune” pe teren. La ora actuală, prioritatea numărul unu constă în aceea ca echipa să marcheze mai mult, a subliniat Erik ten Hag.

Înaintea etapei a opta din Premier League, Manchester United are al 19-lea atac, cu doar cinci goluri marcate, doar Southampton (patru) având mai puţine.

Doi bărbaţi arestaţi pentru tâlhărie calificată

Matthaeus îl consideră pe Beckenbauer cel mai bun jucător german din istorie