Arad: Un mort şi trei răniţi după un accident cu două camioane şi o maşină pe autostrada A1

Un bărbat a decedat şi trei persoane au fost rănite în urma unui accident produs, miercuri, pe autostrada A1, în zona Aeroportului Arad, unde traficul se desfăşoară doar pe banda de urgenţă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, intervin la faţa locului pompieri militari din cadrul Detaşamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD. La locul evenimentului au fost alocate şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

„În urma accidentului, au rezultat patru victime, dintre care una rămasă încarcerată, în stare de inconştienţă. Pompierii au acţionat pentru extragerea victimei din autocamion, însă din nefericire aceasta prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani. Celelalte trei victime, stabile, conştiente şi cooperante, au fost asistate la locul evenimentului de către echipajele medicale şi transportate la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale suplimentare”, arată ISU.

De asemenea, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier se desfăşoară îngreunat, doar pe banda de urgenţă a fiecărui sens de mers, fiind formate coloane de autovehicule. Se estimează revenirea la normal a circulaţiei pe autostradă după ora 16,30. AGERPRES/(AS – autor: Marian Buga, editor: Antonia Niţă, editor online: Simona Aruştei)

Sursa: www.agerpres.ro

Adrian Câciu spune că UE trebuie să intervină rapid în problema deficitului din România: Cheltuielile pe investiții sunt mari!

Replică pentru Lasconi: Lasconi, ironizată de un susținător al lui Geoană: `Stați linistită, Kremlinul ținteste doar candidații cu șanse`