Argentinianul Enzo Fernandez, numit vicecăpitan al echipei Chelsea

Presa engleză a anunţat, miercuri, că Enzo Fernandez a fost numit vicecapitan al echipei Chelsea. Argentinianul, care se află la club de un an şi jumătate, a fost implicat în această vară în cazul scandărilor rasiste ale coechipierilor săi la adresa jucătorilor din naţionala Franţei.

Potrivit The Times, argentinianul a fost numit vicecapitan al clubului, căpitan fiind Reece James, de către Enzo Maresca, care a preluat conducecera tehnică în această vară.

Mijlocaşul în vârstă de 23 de ani a purtat deja banderola în timpul amicalelor din această vară, antrenorul considerând că influenţa sa în vestiar este semnificativă.

Fernandez, care a ajuns la Chelsea în urmă cu un an şi jumătate de la Benfica pentru 120 de milioane de euro, a fost al şaselea cel mai utilizat jucător al lui Chelsea în sezonul trecut, în ciuda unei serii de accidentări spre finalul sezonului.

În iulie, după ce au câştigat Copa America împotriva Columbiei, argentinienii au sărbătorit titlul, dar sărbătoarea a fost stricată de o controversă, deoarece jucătorii albiceleste au cântat o scandare rasistă împotriva lui Kylian Mbappé şi a francezilor. Mijlocaşul argentinian a transmis în direct pe contul său de Instagram sărbătoarea albiceleste. Transmisiunea live a fost întreruptă rapid după ce el şi coechipierii săi au început să cânte primele cuvinte ale unei scandări rasiste la adresa jucătorilor echipei franceze.

Enzo Fernandez a cerut scuze după acest incident.

Ciolacu: Am aprobat actele investiţiei în baza COSR din Izvorani şi reluăm procedura de modernizare a bazinului Lia Manoliu. Vor fi gata la timp pentru următorul ciclu olimpic / Sabrina Voinea şi Ana Maria Bărbosu, premiate ca medaliate olimpice

Rusia înfruntă în continuare o gravă incursiune ucraineană, un revers neaşteptat. ”Jumătatea de vest a Sudja”, cucerită, potrivit Rybar. Oraşul, ”pierdut”, anunţă bloggerul Iuri Podoliaka, potrivit căruia ucrainenii au atins Korenevo. 3.000 de persoane ev