Argeş: Un tren în care se aflau 19 pasageri a lovit un autoturism. Şoferul maşinii a fost rănit – FOTO

Un tren de persoane în care se aflau 19 călători a lovit un autoturism, sâmbătă, la o trecere la nivel cu calea ferată din judeţul Argeş. Niciunul dintre pasagerii din garnitura feroviară nu a avut de suferit, iar şoferul maşinii a fost rănit, însă este conştient şi cooperant, fiind preluat de o ambulanţă.

Accidentul a avut loc sâmbătă, în localitatea argeşeană Merişani, unde un autoturism a fost lovit de tren.

În urma impactului, autoturismul a fost avariat în partea din faţă.
„Conducătorul autoturismului a fost preluat de echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Este conştient, cooperant. În tren şi aflau 19 persoane, niciuna dintre acestea nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, anunţă ISU Argeş.

Oficialii Poliţiei Judeţene precizează că poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş au intervenit pentru primele măsuri, urmând ca cercetările să fie efectuate de poliţiştii Serviciului Rutier Argeş.

Imagini cu cea mai mare erupţie solară din ultimii ani, captate de NASA – VIDEO

Nicuşor Dan, întrebat dacă va îndemna electoratul să voteze un anumit candidat în primul tur al alegerilor prezidenţiale: Cred că în turul întâi e o variantă puţin probabilă/ Care ar fi îndemnul edilului pentru al doilea tur de scrutin