Ashley Cole, integrat în staful naţionalei Angliei

Fostul internaţional englez Ashley Cole a fost numit secund al lui Lee Carsley, selecţionerul interimar al Angliei, a anunţat, vineri, Federaţia Engleză de Fotbal.

Fostul fotbalist face parte şi din staful tehnic al echipei Birmingham City.

Fostul fundaş al echipelor Arsenal şi Chelsea a fost promovat în staful Angliei, după ce anterior a fost numărul 2 al lui Carsley la selecţionata Angliei Under-21. Cei doi au lucrat împreună la Euro 2023 U21, turneu pe care l-au câştigat cu Anthony Gordon şi Cole Palmer pe teren.

Federaţia Engleză de Fotbal (FA) a fost nevoită să instaleze un staf temporar după ce Gareth Southgate, selecţioner din 2016, a demisionat în urma înfrângerii din finala Euro.

Până la numirea succesorului său, Carsley a fost ales să conducă echipa în următoarele meciuri din Liga Naţiunilor, cu Irlanda, la Dublin, în 7 septembrie, şi cu Finlanda, pe Wembley, în 10 septembrie.

Superliga: Petrolul Ploieşti – Oţelul Galaţi 0-0

Intervenţie a pompierilor după o sesizare privind o explozie la subsolul unei secţii a Spitalului Judeţean Cluj/ ISU: Ar fi fost o defecţiune la instalaţia de răcire a unui echipament medical. Nu au fost persoane care să solicite consult medical