Atacantul Victor Osimhen (Napoli) i-a smuls telefonul din mână unui fan care îl filma într-un club de noapte – VIDEO

Filmat de un fan într-un club de noapte la sfârşitul săptămânii trecute, Victor Osimhen şi-a pierdut cumpătul şi i-a smuls acestuia telefonul din mână. Atacantul nigerian nu a jucat în primul meci al sezonului pentru Napoli şi vrea să plece de la echipa italiană.

Sâmbătă, Victor Osimhen nu a fost în lotul lui Antonio Conte pentru primul meci al sezonului, în primul tur al Cupei Italiei. Napoli s-a calificat după 4-3 la lovituri de departajare cu Modena.

În aceeaşi seară, tânărul de 25 de ani a fost într-un club de noapte. Văzând că este filmat de un fan, nigerianul s-a îndreptat spre acesta şi i-a smuls telefonul din mână.

Aflat sub contract până în iunie 2026, Victor Osimhen a cerut să plece de la Napoli. În ultimele săptămâni, RMC Sport a raportat că s-a ajuns la un acord contractual între jucător şi PSG, dar preşedintele Aurelio De Laurentiis vrea mai mult de 100 de milioane de euro.

 

Emanuel Ungureanu: Butonul de panică trebuie să existe în toate saloanele pacienţilor / Un alt lucru fundamental este camera video / Rafila a decis prin cei trei membri în CA de la Sf. Pantelimon să dea afară avertizorul de integritate

Paul Stănescu: Cei mai mulţi colegi ai noştri, nu pot să spun dacă toţi, pentru că nu am vorbit cu toţi, vor ca domnul Ciolacu să fie candidatul nostru la prezidenţiale. Simplu!