Atenţionare de călătorie emisă de MAE: Grevă pe aeroportul Charleroi (Belgia). Unele zboruri vor fi anulate

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenţionare de călătorie pentru Belgia, întrucât joi este programată o grevă pe aeroportul Charleroi, care va afecta majoritatea funcţiilor operaţionale. În acest context, unele zboruri vor fi anulate.

Potrivit MAE, pentru ziua de joi, 12 septembrie, conducerea aeroportului Charleroi a anunţat o grevă de 24 de ore, care va afecta operaţiunile pe acest aeroport. În acest context, capacitatea operaţională a aeroportului va fi redusă, iar unele zboruri vor fi anulate. Greva vizează majoritatea funcţiilor operaţionale ale aeroportului (bagaje, check-in, realimentarea aeronavelor).

Pasagerii sunt sfătuiţi să verifice starea zborurilor pe site-urile companiilor aeriene.

Cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă au la dispoziţie telefonul de permanenţă al Ambasadei României la Bruxelles: +32(0)497428663.

 

 

Harris, Trump şi Biden afişează o rară şi fragilă aparenţă de unitate la New York, la comemorarea atentatelor de la 11 septembrie 2001

Mircea Geoană: Cred că este o urmă de misoginism care a rămas undeva impregnat/ A nu da şanse femeilor în viaţa publică şi în viaţa cetăţii este o mare greşeală