Au fost descoperite documente secrete ale serviciilor de informații Hezbollah, privind pagubele produse de exploziile pagerelor

Cum arată bilanțul Hezbollah

– 879 de teroriști Hezbollah au murit.

– 291 de comandanți superiori au murit.

– 509 orbiți.

– 1 735 răniți în „organele de reproducere”.

– 613 Leziuni funcționale permanente.

Hezbollah din Liban încă le dădea membrilor săi pagere noi marca Gold Apollo cu câteva ore înainte ca mii de dispozitive să explodeze săptămâna aceasta, au declarat două surse de securitate, indicând faptul că gruparea era încrezătoare că aceștia sunt în siguranță, în ciuda unui control continuu al echipamentelor electronice pentru a identifica amenințările.

Un membru al miliției susținute de Iran a primit luni un pager nou care a explodat a doua zi, în timp ce era încă în cutie, a declarat una dintre surse.

Un pager dat unui membru de rang înalt cu doar câteva zile înainte a rănit un subordonat când a explodat, a declarat a doua sursă.

Într-un atac aparent coordonat, dispozitivele marca Gold Apollo au fost detonate marți în bastioanele Hezbollah din sudul Libanului, suburbiile Beirutului și estul văii Bekaa.

Miercuri, sute de walkie-talkie ale Hezbollah au explodat. Atacurile consecutive au ucis 37 de persoane, inclusiv cel puțin doi copii, și au rănit peste 3 000 de persoane.

Sursa: www.stiripesurse.ro

ONU, îngrozită de exploziile sincronizate ale dispozitivelor mobile de comunicaţii folosite de membrii Hezbollah

Ministrul Finanțelor e sincer și spune că România are cel mai mare deficit din UE – Boloș: Măririle salariale au contribuit