Au jucat degeaba: Meciul dintre FC Hermannstadt și CFR Cluj s-a terminat cu același rezultat cu care a început

Partida FC Hermannstadt-CFR Cluj din etapa a X-a a Superligii de fotbal s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Partida s-a disputat sâmbătă, la Sibiu. Tot sâmbătă se va juca partida FCSB-Petrolul Ploiești.

În partida FC Hermannstadt-CFR Cluj nu s-a înscris niciun gol. Oaspeții au avut mai multe ocazii, dar nu au reușit să le fructifice. Gazdele au avut și ele câteva posibilități de a înscrie, ultima chiar aproape de finalul meciului.

În urma rezultatului de egalitate, CFR rămâne pe locul 4 în clasament având 15 puncte. FC Hermannstadt este pe locul 7 cu 13 puncte, scrie mediafax.ro.

Primele două partide din etapa a X-a a Superligii s-au desfășurat vineri. FC Botoșani-Gloria Buzău a fost o întâlnire cu răsturnări de situație care s-a încheiat la egalitate, 3-3. Tot la egalitate, scor 1-1, s-a terminat partida de la Galați dintre Oțelul și Dinamo.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Ciucă, în faţa femeilor liberale: Am cerut şi cer preşedinţilor de filiale să respecte ceea ce ne-am angajat vis-a-vis de procentul de gen pe liste. Dacă dumnealor nu o fac, aveţi încredere că voi face tot ce ţine de mine să-mi respect promisiunea

Franţa are un nou guvern, după săptămâni de incertitudine