Auchan retrage de la comercializare un sortiment de pate cu ficat de pui / Lotul vizat

Auchan anunţă, joi, retragerea de la comercializare a produsului ”Pouce pate cu ficat de pui” 100g, clienţii fiind rugaţi să nu consume alimentul.

”Auchan România efectuează rechemarea produsului «Pouce Pate cu ficat de pui» 100g. Motivul retragerii: prezentă bacterii mezofile aerobe si anaerobe”, se arată într-un anunţ postat pe site-ul ANSVSA.

Persoanele care au achizitionat produsele sunt rugate sa nu le consume, să le returneze la Serviciul Clienţi din magazinul Auchan de unde l-au cumparat şi vor primi înapoi contravaloarea acestora.

Compania anunţă că prezentarea bonului fiscal nu este necesară.

”Este afecat doar lotul 08042027 cu termen de expirare 08.04.2027, celelalte loturi nu sunt afectate”, se mai aartă în anunţ.

 

Ciolacu, întrebat dacă a avut o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis şi Nicolae Ciucă, despre soarta coaliţiei: Nu, pentru că coaliţia se simte foarte bine

Alertă la Colegiul Naţional ”Mihai Viteazu” din Bucureşti, după ce s-a semnalat un miros înţepător într-o clasă / Elevii dădeau un test / Nu este exclus ca un elev să fi dat cu un spray