AUR afirmă că DNA va ancheta plângerea formulată de formaţiune împotriva lui Nicolae Ciucă

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) susţine că Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) va ancheta plângerea formulată de formaţiune împotriva liderului PNL, Nicolae Ciucă, pentru deturnare de fonduri publice, prin folosirea ilegală a subvenţiei în scopuri publice.

”Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis să transmită către Direcţia Naţională Anticorupţie plângerea penală formulată de preşedintele AUR, George Simion, în data de 8 august, împotriva lui Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, pentru deturnare de fonduri publice, prin folosirea ilegală a subvenţiei în scopuri publice”, arată AUR, miercuri, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie din cadrul DNA va trebui să se pronunţe faţă de legalitatea folosirii banilor din subvenţia publică de către PNL pentru a promova ”o carte autobiografică a lui Nicolae Ciucă, încă nescrisă”.

”Pe această cale reiterăm faptul că ne aşteptăm ca procurorii din cadrul DNA să-şi facă treaba şi să se îndrepte către sumele deturnate din banii românilor. Vorbim despre o sumă de peste două milioane de euro”, adaugă reprezentanţii AUR.

 

 

Afacerile de cluburi de golf şi staţiuni ale Trump Organization sunt cel mai mare motor al fluxului de numerar al companiei

Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, promite sprijin la Chişinău: „Ştim că Rusia încearcă să destabilizeze ţara dumneavoastră, mai ales în contextul alegerilor prezidenţiale şi al aderării ţării dumneavoastră la Uniunea Europeană”