Auto: 55 de automobile din ţară vor lua startul în Marele Premiu al Sibiului – Viteză în coastă

Peste 50 de maşini din cinci oraşe vor lua startul sâmbătă, în Marele Premiu al Sibiului – Viteza în coastă, competiţie care poate fi urmărita în direct pe Facebook şi YouTube, a anunţat Primăria sibiană pe pagina de socializare.

„55 de automobile din Bucureşti, Râmnicu Vâlcea, Iaşi, Deva şi Sibiu iau startul sâmbătă, 26 octombrie, în cadrul ediţiei cu numărul VII a Marelui Premiu al Sibiului – Viteza în coastă. Evenimentul este organizat de Asociaţia Club Sportiv Sibiu Rally Team şi cofinanţat de Primăria Sibiu prin Agenda Sport 2024. Viteza pe traseu montan, VTM, sau cum este denumită popular viteza în coastă este cea mai spectaculoasă ramură a sportului auto care nu se desfăşoară pe circuit. O etapă se desfăşoară pe un traseu închis circulaţiei publice, numai în urcare. Sâmbătă, piloţii vor străbate DJ 106 A între Vila Briana (Curmătura Ştezii- drumul Răşinari – Păltiniş) şi intersecţia cu DJ106 J Drumul Călugăru”, se precizează pe pagina de Facebook a Primăriei Sibiu.

Potrivit sursei citate, manşele de concurs, două la număr, vor avea loc începând cu ora 14,30 şi „se vor desfăşura cu startul în ordine inversă clasamentului din antrenamentele cronometrate. Competiţia va putea fi urmărită live pe Youtube, pe pagina de Facebook a Sibiu Rally Team şi pe pagina Federaţiei Române de Automobilism Sportiv. AGERPRES/(AS – autor: Isabela Paulescu, editor: Cătălin Alexandru, editor online: Gabriela Badea) 

 

* Sursa foto: Primăria Municipiului Sibiu / Facebook.com 

Sursa: www.agerpres.ro

Iaşi/Cojocaru (PSD): Muraru (PNL) face alianţă la CJ cu AUR, la care zbiară de 2 ani, apoi iese public şi-l înfierează

Nicolae Ciucă susţine că doar a dat mâna cu Marcel Ciolacu, fără a fi discutat eu el, la ceremonia de la Ziua Armatei