Auto – F1: Charles Leclerc, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente libere dinaintea MP al Azerbaidjanului

Pilotul monegasc Charles Leclerc (Ferrari) a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente libere dinaintea Marelui Premiu al Azerbaidjanului, etapa a 17-a a Campionatului Mondial de Formula 1, vineri, pe circuitul urban de la Baku, transmite presa internaţională.

Leclerc, care a ieşit de pe pistă în prima sesiune, a realizat în a doua sesiune un timp de 1 min 43 sec 484/1.000, devansându-l cu doar 0.006 pe mexicanul Sergio Perez (Red Bull). Britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) a fost al treilea, la 0.066.

Următorii timpi au fost reuşiţi de spaniolul Carlos Sainz (Ferrari), australianul Oscar Piastri (McLaren) şi olandezul Max Verstappen (Red Bull). Verstappen, câştigătorul ultimelor trei ediţii ale Campionatului Mondial, a comis mai multe erori în a doua sesiune de vineri, după ce o dominase pe prima.

Britanicul Lando Norris (McLaren), pe locul 2 acum în clasamentul piloţilor, a avut doar al 17-lea timp.

În clasamentul piloţilor, Verstappen are un avans de 62 de puncte faţă de britanicul Lando Norris (McLaren).
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Anda Badea)

Sursa: www.agerpres.ro

Trump îşi înveninează diatribele împotriva migranţilor, într-o campanie tensionată. El ameninţă cu ”expulzări masive” la Springfield, unde acuză imigranţii haitieni că mănâncă câini şi pisici. La Casa Albă ”va mirosi a curry”, atacă o activistă a dreptei

Fotbal: Guardiola, ”bucuros” că audierea clubului Manchester City privind încălcările regulamentului financiar va începe luni