Autocamion cu gaz lichefiat, răsturnat pe un drum din Arad / Traficul rutier a fost deviat

Un autocamion care transporta gaz lichefiat s-a răsturnat între localităţile Odvoş şi Conop din judeţul Arad. Şoferul a reuşit să se salveze, el refuzând transportul la spital. A fost creat un perimetru de siguranţă de 800 de metri, iar traficul rutier a fost deviat pe DJ 682.

”Accident rutier – autocamion încărcat cu gaz lichefiat, răsturnat între localităţile Odvoş şi Conop. Intervin pompierii militari ai Secţiei Bârzava cu două autospeciale de stingere, o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD. La locul evenimentului a fost alocată şi autospeciala CBRN din cadrul Detaşamentului de Pompieri Arad”, a transmis ISU Arad.

Şoferul autocamionului a reuşit să se salveze. ”Din primele informaţii, nu sunt victime încarcerate. Şoferul autocamionului s-a autoevacuat în condiţii de siguranţă, acesta fiind conştient şi cooperant. În urma evaluării medicale, el a refuzat transportul la spital”, a mai precizat ISU Arad.

Potrivit sursei citate, se acţionează pentru crearea unui perimetru de siguranţă pe o rază de 800 de metri.

”Urmare a evenimentului rutier dintre localităţile Odvoş şi Conop, traficul rutier a fost deviat pe D.J. 682, în vederea asigurării măsurilor specifice, de către pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vasile Goldiş Arad”, a precizat şi IPJ Arad.

Rareş Bogdan: E prea puţin pentru Klaus Iohannis funcţia de comisar european / Există două poziţii noi, foarte importante, comisarul pe Apărare şi Înalt reprezentant pentru Ucraina

JO – yachting: Ebru Bolat, locul 22 în proba feminină de dinghy, după opt curse