Aventurile politice ale PNL. Rareş Bogdan: ‘Colegii mei nu mai cred în cântecele de sirenă ale PSD şi procedează ca Ulise şi se leagă de catarg’

Rareş Bogdan a declarat, sâmbătă, la emisiunea Insider Politic, de la Prima TV, că le-a transmis colegilor săi că nu poţi întoarce o ţară cu susul în jos doar pentru că ai nişte calcule electorale.

„Eu vă spun, şi colegii mei au înţeles raţionamentul că un PSD care să deţină toată puterea, toate frâiele guvernării fără a avea un balans, fără a avea un partid care să asigure un control dacă vreţi de legalitate şi de acţiune politică pentru că nu trebuie să gândeşti doar electoral. Eu le spun tuturor, oameni buni, trebuie să vă gândiţi la ceva, şi după data de 1 decembrie şi după data de 24 noiembrie şi după data de 8 decembrie există viaţă, nimic nu se sfârşeşte, iar lucrurile trebuie privite în ideea în care nu întorci o ţară cu susul în jos doar pentru că vrei tu să ai nişte calcule electorale”, a afirmat Rareş Bogdan.

El a precizat că se bucură că liberalii nu mai cred în cântecele de sirenă ale PSD.

„Mă bucur că colegii mei au înţeles, că apasă pedala şi înţeleg că ne batem cu toată lumea, că nu mai cred în îmbrăţişările şi în cântecele de fluier sau de sirenă ale PSD, că procedează ca Ulise şi leagă de catarg pentru a nu răspunde farmecelor PSD. Am răspuns mult prea mult farmecelor PSD. Mă bucur că şi preşedintele Ciucă nu mai este în niciun fel influenţat de cântecele mieroase ale liderilor PSD. Lucrul ăsta nu poate fi decât în beneficiul Partidului Naţional Liberal, care trebuie să-şi păstreze o anumită linie, care are o valoare şi o acţiune şi un rol în politica acestei ţări din ultimii 150 de ani”, a mai declarat prim-vicepreşedintele PNL.

Rareș Bogdan, derapaj de limbaj în direct la TV: ‘Un dobitoc. Trebuie să fii complet lovit la cap’

Urmează noi atacuri: Armata israeliană avertizează locuitorii din sudul Libanului să nu revină la casele lor