Avertisment Salvamont: Acces dificil la traseele turistice din Defileul Crișului Repede

Potrivit salvamontiștilor, lucrările de electrificare a căii ferate Oradea-Cluj au ajuns și pe sectorul Defileului Crişului Repede, între Vadu Crişului și Şuncuiuş.

Acest lucru influenţează accesul la mai multe obiective din zonă şi necesită atenţie din partea turiştilor şi căţărătorilor care vor să ajungă la Peştera Vadu Crişului, respectiv la traseele turistice, traseele de via ferrata şi cele de căţărat ce se găsesc în versantul drept.

„Dacă la peşteră există traseu turistic marcat pe versantul stâng, la traseele de via ferrata şi traseele de căţărat din versantul drept, traseul de acces la baza acestora este poteca de lângă terasamentul căii ferate ce prezintă anumite pericole pe perioadele în care acolo se lucrează”, transmit reprezentanții Salvamont Bihor.

Aceștia spun că, la începutul sezonului de anul viitor, în aprilie 2025, în funcţie de stadiul lucrărilor, se va încerca găsirea unei soluţii de acces pe cei câteva sute de metri până la intrarea în traseele de via ferrata.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Site-uri fantomă folosite în campanie: Platformele prin care oamenii lui Geoană îl atacă pe Ciucă. Și Elena Lasconi a fost țintă

[P]Strategii de Marketing în iGaming: Rolul Bonusurilor În Dezvoltarea Pieței