Avertismentul pe care Prințesa Diana l-a ignorat în legătură cu Mohammad Al-Fayed, chiar înainte de tragicul accident

 

Prințesa Diana ar fi fost avertizată de apropiați cu privire la comportamentul lui Mohammad Al-Fayed înainte de a accepta invitația de a petrece o vacanță la vila acestuia în sudul Franței în vara anului 1997, potrivit jurnalistului Richard Kay, scrie publicația Deadline.

Kay, care a fost unul dintre confidenții Dianei în ultimii săi ani de viață, a relatat că a încercat să o avertizeze despre reputația lui Al-Fayed, descriindu-l drept „un om dubios”.

Diana a început o relație cu fiul lui Al-Fayed, Dodi, care s-a încheiat tragic la Paris în august 1997, când amândoi au murit într-un accident de mașină în Paris, potrivit Mediafax.

Prințesa Diana ar fi primit avertizări în privința lui Mohammad Al-Fayed

Richard Kay a scris recent că ar fi sfătuit-o pe Diana să se țină departe de Al-Fayed, amintind că acesta avea o reputație negativă și un trecut controversat.

De asemenea, bodyguardul ei, Ken Wharfe, ar fi avertizat-o, la rândul său, anterior în legătură cu asocierea cu Al-Fayed, mai ales în contextul luptei acestuia pentru a obține cetățenia britanică.

Cu toate acestea, în vara lui 1997, Diana a acceptat invitația lui Al-Fayed și a petrecut două vacanțe la vila sa din sudul Franței. La scurt timp, Diana și Dodi au călătorit la Paris, unde au pierit în accidentul de mașină care a șocat întreaga lume.

Mohammad Al-Fayed a murit anul trecut la vârsta de 94 de ani. După moartea sa, conducerea Harrods, magazinul pe care Al-Fayed l-a deținut, și-a cerut scuze public față de femeile care au suferit abuzuri sexuale în timp ce acesta se afla la conducere.

Secretarul de stat al SUA pune la îndoială sinceritatea Chinei în privința păcii în Ucraina

Manchester City, ținută în șah de Newcastle: 1-1 după un meci tensionat în deplasare