Avocata lui Kylian Mbappé denunţă o campanie de defăimare în ancheta pentru viol

La o zi după ce presa suedeză a dezvăluit o plângere pentru viol și agresiune sexuală împotriva lui Kylian Mbappé, atacantul francez este gata să riposteze. Vizat de presa scandinavă, deși justiția franceză nu i-a menționat numele în niciun fel, Kylian Mbappé a ales să își lase avocata să se ocupe de caz.

Maître Marie-Alix Canu-Bernard a confirmat marți că va depune cât mai curând o plângere pentru „defăimare”, pentru a apăra interesele clientului său în toată această situație.

După ce a reamintit în repetate rânduri că Mbappé consideră că nu are nimic să își reproșeze, reprezentanta sa a asigurat, de asemenea, că nu a primit nici cea mai mică plângere până în prezent. În același caz, avocata a declarat în detaliu pentru AFP care sunt motivele care l-au împins pe clientul său să lanseze această viitoare procedură juridică.

„El a preferat să meargă să se antreneze și a cerut biroului meu să nu lase lucrurile așa cum au fost, pentru că este imposibil să te lași calomniat și defăimat în acest fel”, a spus avocata căpitanului echipei franceze. „De aceea vom depune o plângere pentru calomnie și defăimare”, a adăugat ea.

Lautaro Martinez, favoritul lui Lionel Messi pentru câştigarea Balonului de Aur

Brigada condusă de Iuliana Demetrescu a fost delegată într-un meci din grupele Ligii Campionilor