Avocatul ieșean care și-a bătut fosta iubita pentru că i-a refuzat favoruri sexuale a fost reținut pentru tentativă de omor

Incidentul s-a petrecut în urmă cu două săptămâni într-un hotel din centrul orașului Iaşi, potrivit IPJ Iași. Femeia este stabilită în străinătate şi venise în țară pentru a-şi vizita familia. Mama victimei a transmis că fiica sa ar fi fost lovită de către bărbat în camera de hotel unde aceasta se cazase. Femeia ar fi refuzat să întreţină relaţii sexuale cu fostul iubit.

Cei care au alertat Poliția au fost angajaţii hotelului, speriaţi de ţipetele femeii. Avocatul Dinu Şerban a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore, pentru infracţiunea de tentativă de omor. El urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Marți seara, pe 17 septembrie 2024, Gabriela B., o tânără de 34 de ani, a fost agresată violent într-un hotel din Iași de fostul său iubit, avocatul Dinu Ș. Cei doi au avut o relație în urmă cu câțiva ani și au păstrat legătura ocazional. În acea seară, Dinu Ș. a venit în vizită la Gabriela în camera de hotel, sub pretextul de a petrece timp împreună și a bea o bere. Însă, odată ajuns acolo, bărbatul a interpretat greșit intențiile femeii, încercând să o abuzeze sexual. După ce Gabriela s-a împotrivit, acesta a devenit extrem de violent și a început să o bată cu bestialitate.

„Ea a avut o relație cu avocatul Dinu Șerban, în urmă cu mai mulți ani. Au mai vorbit la telefon, dar ea nu a lăsat de înțeles că ar putea să mai existe relații intime între ei. Marți, în jurul orei 22:00-23:00, Dinu Șerban a zis că merge la ea, în camera de hotel, ca să bea o bere. A încercat să o violeze, aproape că a fost omorâtă în bătaie“, a povestit mama victimei pentru BZI.

Lucrări ale unor cunoscuţi scriitori şi artişti români, în expoziţia „Ad Litteram”, din 10 octombrie la ARCUB

Timiş: Tânăr de 24 de ani, arestat pentru trafic de droguri de risc în proximitatea unei şcoli