Baba Alhassan, înaintea partide din deplasare cu Glasgow Rangers: Suntem aici să câştigăm

„Suntem într-o formă bună, avem 4-5 victorii consecutive şi am adus această energie cu noi pentru a câştiga şi acest meci cu Rangers. Nu am jucat până acum împotriva unei echipe scoţiene, însă stafful nostru tehnic ne-a oferit toate informaţiile despre cum joacă adversarii, aşa că suntem pregătiţi. Suntem aici să câştigăm, nu ne propunem nimic altceva. Avem nevoie de puncte, aşa că ne dorim victoria, restul e în mâinile lui Dumnezeu. Sigur că adversarii au puncte forte, dar şi puncte mai puţin bune”, a menţionat Baba Alhassan, potrivit Agerpres.

Mijlocaşul ghanez susţine că nu are de ce să fie speriat de atmosfera în care se va disputa partida de joi cu Glasgow Rangers.

„Atmosfera de la ultimul nostru meci (n.r. – derby-ul cu Dinamo) cred că a fost mai nebună decât cea care va fi mâine aici. Aşa că nu e ceva de care să ne speriem. Oricărui fotbalist îi place să joace într-o atmosferă frumoasă, aşa că va fi ceva normal”, a explicat Baba Alhassan.

Echipa de fotbal FCSB întâlneşte formaţia scoţiană Glasgow Rangers, joi, de la ora 22:00, pe Stadionul Ibrox Park din Glasgow, într-o partidă contând pentru etapa a treia a Europa League.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Medicament utilizat și în România, retras de urgență: Conține substanțe periculoase, care se folosesc pentru rachete

Specialist pedodont, despre parodontita la copii: Sunt cazuri foarte rare, dar chiar la 14 ani poţi pierde tot osul din jurul unui dinte şi se poate pierde dacă nu se intervine pentru protejarea lui şi pentru repararea lui