Băiat de opt ani, împușcat în timpul unei vânători de iepuri

 

Copilul a suferit răni care i-au adus moartea, în timpul unei vânători de iepuri în apropiere de Warcop, Cumbria. Incidentul a avut loc pe un teren agricol, iar Jay a suferit leziuni grave la cap și față, fiind transportat de urgență cu elicopterul la Royal Victoria Infirmary din Newcastle, unde a fost declarat mort, potrivit Mediafax.

La scurt timp după incident, un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost arestat la fața locului sub suspiciunea de omor prin imprudență. Medicul legist din Cumbria a deschis o anchetă în acest caz, care a fost suspendată pentru a da voie poliției să finalizeze investigația. Dacă se vor formula acuzații, cazul va putea fi redeschis pentru examinare ulterioară.

Părinții băiatului, Leigha și James Cartmell, l-au descris pe acesta ca fiind un copil „iubitor, bun și năzbâtios”. Ei au adăugat că Jay iubea activitățile în aer liber și era pasionat de pescuit și vânătoare alături de tatăl său.

Nicuşor Dan: Dacă va fi aprobat de CGMB, referendumul trebuie să aibă loc, potrivit legii şi Constituţiei / Guvernul trebuie să dea o reglementare, aşa cum a făcut-o în mai multe rânduri, de fiecare dată cu foarte puţin timp înainte de alegeri

DNA a reținut toată conducerea de la Spitalul Municipal Rădăuți: Medicii luau spăgi pentru orice!